Unieke, zorgeloze & geheel verzorgde golfervaringen voor business clubs, vriendengroepen, families en bedrijven!

Trainingskamp Kreta

Onze begeleide golfreizen


Onze golfreizen zijn altijd maatwerk. Wij kennen de mooiste locaties en golfbanen in alle delen van de wereld en stellen uw reis geheel naar uw wens samen. We hebben ook een aantal standaard reizen voor u samengesteld om u een idee te geven van onze mogelijkheden. Deze reizen zijn natuurlijk ook geheel naar uw wens aan te passen en met of zonder onze begeleiding te boeken.

Golfreis Kreta

Golfreis Kreta


Geniet van de Olympische golfbaan


Elk jaar aan het begin en eind van het seizoen organiseren wij het ’trainingskamp’ naar Kreta. Ieder jaar zijn dit weer hele gezellige reizen met altijd een leuke groep.


Het trainingskamp vindt plaats op de Olympische golfbaan die op 20 minuten rijden van het vliegveld én het strand ligt. We spelen dan in verschillende spelvormen in 3 dagen 72 holes in de mooie heuvels van Kreta. De golfbaan is privé eigendom van de eigenaar van o.a. de Griekse luchtvaartmaatschappij Aegean en (dus) fantastisch onderhouden, supergoede service, klantvriendelijk en, zeker in die tijd, ontzettend rustig. Je hebt de golfbaan bijna helemaal voor jezelf. Daarbij is het ieder jaar ongeveer 25 graden (al kunnen we dat niet garanderen) en lunchen we tussen de holes door lekker buiten in het zonnetje op het terras van het clubhuis met uitzicht op de 18e hole (foto hiernaast). Daarnaast eten we in een lokaal restaurant aan de kust en is er de mogelijkheid bezienswaardigheden te bezoeken.


Vorig jaar was een groot succes. Het weer was goed, het eten lekker, de baan lag er mooi bij, de club was erg gastvrij en we genoten van de ochtendzon op het terras van onze suites. De groep was erg gezellig en we hebben sportief en samen gestreden om mooie prijzen! Dus organiseren wij dit jaar weer het trainingskamp voor de beste relaties van Wave Golf Experience en dat staat garant voor een leuke groep mensen. Je gaat dus niet alleen golfen, je leert ook nog wat èn je ontmoet superleuke gezellige mensen!


Het programma
Zaterdag 20 april

Vertrek uit NL
Aankomst Luchthaven Heraklion
Transfer naar het hotel

20:30 Diner in het hotel op de baan
 
Zondag 21 april
Aankomst Luchthaven Heraklion

Transfer naar hotel

12:30 18 holes golf
19:30 Diner in het hotel op de baan


Maandag 22 april
10:30 18 holes golf & lunch @hole 10
19:00 diner in een lokaal restaurant
 
Dinsdag 23 april
08:30 18 holes golf
13:00 lunch
14:30 18 holes golf
20:30 diner in het hotel op de baan
 
Woensdag 24 april
09:30 Transfer naar de luchthaven
11:50 Vertrek
14:40 Aankomst in NLDe bestemming:

We gaan naar: The Crete Golf Club: http://www.cretegolfclub.com/


Op bovenstaande site vind je ook info over het ***** hotel dat op de baan ligt. De baan scoort een 8,5 op leadingcourses en komt dit jaar binnen op plek 23 in de top 100 van beste golfresorts in Europa!


Kosten bij aankomst op zaterdag: € 1.377,- p.p. op basis van 1 persoon per kamer

Kosten bij aankomst op zaterdag: € 1.036,- p.p op basis van 2 personen per kamer

 

Kosten bij aankomst op zondag: € 1.132,- p.p. op basis van 1 persoon per kamer

Kosten bij aankomst op zondag: € 877,- p.p op basis van 2 personen per kamer


Prijzen zijn inclusief transport van en naar de luchthaven, ontbijt en diner, greenfees en bijdrage aan het garantiefonds.


Prijzen zijn exclusief vliegreis, drankjes en ander verbruik ter plaatse, lunch, buggy's of trolley's, toeristenbelasting en alle andere hierboven niet genoemde kosten. Uiteraard kunnen wij ook uw vliegreis boeken, neem dan met ons contact op voor de mogelijkheden.


Onze topper!


In 2024

van 20 t/m 24 april

Crete Golf

verveelt nooit!

Andere golfreizen van Wave Golf Experience